Velkommen til min Forever Verden!  


Her inne finner du kvalitetsprodukter som er naturlig fremstilt og som alle inneholder aloe vera! 


Lurer du på noe, så bare ta kontakt. 


Jeg ønsker at din opplevelse skal være god helt fra kjøp til utprøvd produkt! 

DX4 – nytt helsekonsept fra Forever

Nye DX4 fra Forever tar et helhetlig grep på helse og velvære i dybden. Formålet med dette 4-dagersprogrammet er å gi økt bevissthet om kosthold og styrke samspillet mellom kropp og sjel.

Programmet er ikke utviklet for vekthåndtering, men for å inspirere deg til å fjerne dårlige vaner og negative tanker med en bevisst, tilstedeværende og gjennomtenkt innstilling til kosthold og livsstilsmål, sier Fredric Alerstam, administrerende direktør i Forever Living Scandinavia.

DX4 er mer enn et kostholdsprogram, det er et helhetlig konsept som legger vekt på ulike nøkkelfaktorer for å oppnå helse og velvære, mener Fredric Alerstam.

For å oppnå et resultat som varer, må man utvikle en sunnere tankegang, og DX4 støtter deg på denne reisen, sier Fredric Alerstam.

4 dager med økt velvære i fokus

DX4 inneholder sju innovative kosttilskudd, kostholdsråd og oppskrifter, i tillegg til ulike aktiviteter for mindfulness og selvinnsikt. Programmet skal hjelpe den enkelte med å bli bevisst på kostholdsvanene sine og få inn mer sunn, grønn og fast føde i kostholdet. I tillegg til den fysiske støtten hjelper DX4 til med å oppdage helse og velvære på et dypere plan. Å ha det bra handler om så mye mer enn å spise riktig og bevege seg. Meditasjon, å føre dagbok over endringer man oppdager i løpet av de fire dagene, og å sette seg personlige mål for hva man ønsker å oppnå, inngår derfor som en naturlig del av programmet.


Helhetskonsept

De fire dagene programmet varer gir mulighet for refleksjon og analyse av den personlige helsen innen flere forskjellige områder: fysisk (for eksempel restitusjon og ernæring), mental (for eksempel humørsvingninger), følelsesmessig (for eksempel stressmestring og følelsesmessig intelligens), åndelig (for eksempel meditasjon) og sosial (for eksempel støttesystemer og kommunikasjon).

Bærekraftig omstilling

Det går selvsagt ikke an å endre vanene sine på bare fire dager. Forever har to programmer til, C9 og F15, som hjelper til i omstillingen mot en sunnere livsstil. Vi anbefaler også at man gjentar DX4 noen ganger i året.


Det siste året har vi blitt skjemt bort med de deiligste produkt i sortementet vårt!

Nye produkt som rett og slett sveiper oss av banen!

Disse to herlighetene er ganske nye, og allerede av mine favoritter i hverdagen.


Body wash gir deg rett å slett følelsen av å være på spa. Rengjør effektivt og etterlater ei nydelig og ren lukt, mens

Body lotion er en lett og deilig krem som som etterlater seg følelsen av silkeslør når du smør den på kroppen.

Rett og slett deilig hverdagslukus!

𝐉𝐨𝐣𝐨𝐛𝐚 𝐒𝐡𝐚𝐦𝐩𝐨 kremet og fuktighetsgivende. Pleier, styrker og renser håret på samme tid uansett hårtype! Denne er også helt uten sulfat. 

𝐉𝐨𝐣𝐨𝐛𝐚 𝐛𝐚𝐥𝐬𝐚𝐦 for mer glansfullt og fyldig hår! Håret bli silkemykt og tynger ikke! 

Funker på alle hårtyper og er helt uten silikoner! 


Både shampo og balsam inneholder effektive ingredienser som tar vare på både hår og hodebunn!

Og er veldig god for tørr hodebunn.