Om

høsten 2017 startet jeg opp Forever Living by Trine Askheim .


Jeg var nysgjerrig på produktene og ble fristet av tanken på mulighetene med å få en biinntekt fra en jobb jeg kunne styre helt selv.

I tillegg fikk jeg tilgang på kvalitetsprodukter til innkjøpspris.

Alle våre produkter bygger på stabilisert Aloe vera, og fordi vi selv eier hele produksjonsprosessen fra plante til ferdig  produkt kan vi kontrollere og garantere at kvaliteten er den beste. Den høye og jevne kvaliteten har gitt Forever Livings Aloe vera det  prestisjefylte sertifikatet IASC’s* Seal of Approval – og gjort Forever  Living Products markedsledende i verden. Det  ligger i tiden å ta ansvar for sin egen helse og vi ser at stadig flere  interesserer seg for sunnere alternativ. Vi er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.  https://www.foreverliving.no/aloe-vera

Forever er ikke bare en jobb, men også en hobby.

Jeg har alltid vært en sosial person og elsker å bli kjent med nye mennesker. Da er denne jobben en perfekt måte å få nye bekjentskaper, samtidig som jeg får pleid gode kundeforhold.

Kunne du tenkt deg og jobbe sammen med meg, eller kanskje være vertinne på en kundekveld? Ta gjerne kontakt!

Fornøyd kundegaranti

Visste du at Forever har 90 dagers fornøydhetsgaranti på alle sine produkt? Det vil si at dersom du ikke er fornøyd, eller varen ikke tilsvarer forventningene dine, så kan du levere tilbake varen til forhandler, brukt eller delvis brukt. Tar du med kvitteringen så får du pengene tilbake!