Hjem

Velkommen til ett nytt år i min Forever Verden!

Lurer du på noe, så bare ta kontakt.

Jeg ønsker at din opplevelse skal være god helt fra kjøp til utprøvd produkt!


NYHET!

Vi har fått ny såpe i butikk! En forbedret utgave, som vil erstatte Aloe hand soap.


Ren hverdagsluksus i tilværelsen
Aloe Liquid Soap kombinerer hudpleiende Aloe vera og arganolje med naturlig rengjørende stoffer, blant annet fra kokosnøtt. Unn deg en såpe som gir en luksuriøst ren og deilig følelse, uten å tørke ut huden.

For hvem?Aloe Liquid Soap passer fint for hele familien, også for dem med følsom hud. Den kan brukes over hele kroppen og dufter friskt og godt – og ikke for sterkt.


Aloe Liquid Soap er mild nok til å brukes over hele kroppen, også for deg med følsom hud. Den gir et silkeglatt skum og får huden til å føles luksuriøst ren og frisk. Aloe Liquid Soap er dessuten pakket i en praktisk og hygienisk pumpeflaske som passer like godt i dusjen som på servanten. Mange kjøper dyre kremer, men bryr seg ikke om hvilken såpe familien bruker. Unn deg en bedre såpe – og merk forskjellen. Hverdagsluksus på sitt aller beste!

    Jeg søker etter deg som ønsker en ekstra inntekt i hverdagen, en koselig og sosial hobby, en hel- eller deltidsjobb, eller kanskje bare en forandring.

    Du er din egen sjef og styrer tiden du jobber akkurat sånn som du vil og det som passe din hverdag best.

    Ingen innmeldingsavgift og ingen krav til minstekjøp. Du opparbeider deg din egen nettbutikk, og du har både meg og ett helt team i ryggen hele tiden!


    Om du ønsker mer info, send meg en mail til taskheim@gmail.com.